Gtax Logo

Porsche Cayman 2.7

MerkPorsche
Bouwjaar2007
Kilometerstand60100
Kleurzwart
Kleur interieurzwart
Vermogen245 Pk
Transmissiehandgeschakeld
Garantienee
Prijs

€ 25500,00

Super nette Porsche Cayman 2.7
Lage km stand. 60.100 KM!!!!

In Consignatie Verkoop. 

Algemene info Porsche Cayman. 2005/2008
De Porsche Cayman S verscheen in 2005 op de markt samen met zijn broertje de Porsche Boxter S. Voorzien van een 3,4-Liter Zescilinder boxermotor met 295 PK. Ze hadden allebij een andere perspectieven dan de 911 ,Zoals de motor achterin wat voor een super goede wegligging zorgt, Een perfecte basis. In 2006 verscheen de Porsche Cayman 2.7 met 245 PK Deze is voorzien van een 2,7-liter zescilinder boxermotor. Met dus 50 pk minder. Deze prachtige Cayman 2.7 komt uit 2007 wat niet te zien is! Voor de gene die van sportief sturen houd is dit de perfecte auto.

Interieur/exterieur/Optioneel: 
De Porsche Cayman heeft een haast nieuwe Interieur, Mooie leren sportstoelen. De Auto is voorzien van Mooie turbo velgen die ook te zien zijn onder de Cayman s design edition. Airco, Sound pakket, Xenon. De Cayman is niet voorzien met een Lot of opties. Maar wel een super nette auto met een lage kiliometerstand wat alles zeker goed maakt. 

Service/Historie Porsche cayman 2.7: 
De Porsche Cayman 2.7 heeft nooit grote mankementen gehad altijd goed onderhouden bij of de Porsche dealer of bij een Porsche specialist met ruim 15 jaar ervaring, Deze auto is afkomsting van de 2e eigennaar. 2 maanden geleden apk gehad, Een onderhoudsbeurt en een nieuwe aircopomp. Een super nette auto!!! 

Aflevering Porsche Cayman: 
De auto word verkocht inconsignatie, Door de specialist die er de laatste jaren aan gewerkt heeft, De auto word geleverd met Apk, Onderhoudsbeurt. Maar zonder garantie.

Interesse in deze prachtige Porsche? Neem contact op! 

Opties


19 " Turbo velgen
Achterspoiler
Airco
Alarm
Alu instaplijst
Klasse 3 alarm
Regensensor
Soundpakket
Sportstoelen
Xenon

Vraag een proefrit aan


U kunt ons telefonisch bereiken via:

0621854606

Toch liever contact via email? U kunt ons bereiken op info@gtrepair.nl

Terugbelverzoek


Is het nu buiten kantoortijden of heeft u liever dat wij u even terugbellen? Vul hier uw telefoonnummer in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.